Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

Благовіщенська сільська рада провела тендер на закупівлю трактора Беларус МТЗ 82.1

Дата: 28.10.2019 13:19
Кількість переглядів: 1192

Фото без опису

 

Для розвитку Благовіщенської ОТГ

      Виконавчим комітетом Благовіщенської сільської ради проведено тендер на закупівлю трактора Беларус МТЗ 82.1 за кошти державної субвенції на формування інфраструктури ОТГ у 2019 році та кошти місцевого бюджету, а саме коштів об’єднаної громади, на умовах співфінансування. За результатами електронного аукціону переможцем конкурсу став учасник ТОВ «Техноторг», який запропонував найнижчу ціну 456 тисяч 750 гривень. При цьому, торги стартували з суми 530 тисяч гривень. Завершення закупівлі планується до 01 грудня 2019 року.

    Крім цього на листопад 2019 року Виконавчим комітетом Благовіщенської сільської ради за кошти державної субвенції на формування інфраструктури ОТГ у 2019 році та кошти бюджету об’єднаної громади на умовах співфінансування заплановано придбання нового причепу 2ПТС-4, відвалу для снігу та подрібнювача гілок .

     Дорожню роторну косарку та монтажний підйомник планується придбати у грудні цього року також за кошти державної субвенції на формування інфраструктури ОТГ у 2019 році та кошти бюджету об’єднаної громади на умовах співфінансування.

     За допомогою трактора та обладнання до нього планується збирання та вивезення побутових відходів. Взимку планується чищення доріг від снігу.

Інформація сільського голови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора