Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

Повідомлення від відділу освіти, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Благовіщенської сільської ради

Дата: 01.04.2020 13:52
Кількість переглядів: 515

Повідомлення від відділу освіти, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Благовіщенської сільської ради

ВІТАЄМО!

Звертаємся особисто до усіх учасників освітнього процесу ( вчителів, батьків, учнів)

    Ми зараз усі (без виключення) опинилися у досить  складній життєвій ситуації з приводу поширення коронавірусу  і введенням карантину на території України. Ситуація для нас, а також усього сучасного людства неочікувана та не вивчена досконало. Ми усі намагаємося зараз жити по – новому, пристосовуючись до сьогодення.

    У нашій практиці щодо закладів освіти,ще не відбувалось гнучкого режиму та дистанційного навчання ( за яким сьогодні працюють наші заклади освіти)  у таких масштабах, які є на сьогодні ( це 100%)

    Вчителя роблять усе можливе, щоб реалізувати права наших дітей на належне навчання за шкільними програмами, керуючись чинними нормативно-правовими актами, втілюючи їх на практиці ВПЕРШЕ! Акцентую увагу на  Положенні про дистанційне навчання, зареєстроване в Міністерстві юстиції України 30 квітня 2013 року за № 703/23235,  де вказано , що « навчальний процес за дистанційною формою навчання здійснюється у таких формах: самостійна робота; навчальні заняття; контрольні роботи. Основними видами навчальних занять за дистанційною формою навчання є : лекція, семінар, урок, практичні заняття, консультації у асинхронному режимі, де взаємодія між суб’єктами дистанційного навчання , під час якої учасники взаємодіють між собою із затримкою у часі, застосовуючи при цьому електрону пошту, форум, соціальні мережі тощо»

    Всі ми розуміємо, що ця робота не є досконалою.  Помилки є, і це також  не погано. Помилки є там, де працюють. І вони потрібні завжди, де є потреба і бажання в удосконаленні. І ми усі, разом зі всіма учасниками навчального процесу  намагаємося усунути  ці  недоліки  вчасно.

    Розумію , що у батьків додалося свого часу «навантаження» до учбового процесу по відношенню до своїх дітей. У кожного дорослого  обов’язково є свої певні обов’язки : робота, присадибні ділянки, тощо..( і з огляду на наше сільське життя  - це також вкрай важливо!)

    Вчителя зараз також проходять  свій  «іспит», де продемонструють суспільству  свій рівень професіональної підготовки, гнучкість, адаптованість та швидкість до сприйняття нового.

    Тому дуже прошу відноситись до незвичних для нашого життя нововведень з розумінням та терпінням.

    Усі Ваші зауваження, пропозиції, скарги прошу надсилати на е-пошту vsrblag2017@ukr.net виконавчого комітету Благовіщенської сільської ради на ім’я начальника відділу освіти, фізичної культури і спорту  Плахотник О.В.  Обов’язково вказуйте свої П.І.Б, клас,у якому вчиться Ваша дитина, контактні дані. Одразу наголошую: відкиньте застарілі страхи щодо : « потім мою дитину зацькують». Не зацькують – обіцяю!

    Тільки разом, на взаєморозумінні та повазі один до одного ми зможемо подолати будь-яку перешкоду.

Будьмо здорові!

П.С.

«Від себе особисто хочу зауважити одразу: я не веду переписку, не спілкуюся та взагалі не зареєстрована в соц. мережі !»

З повагою  Олена Плахотник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора