Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

Запорізькі мости стануть частиною Євразійського транспортного коридору

Дата: 25.02.2021 12:35
Кількість переглядів: 854

Фото без опису


Запорізькі мости стануть частиною Євразійського транспортного коридору


Про це під час форуму "Україна 30. Інфраструктура" повідомив голова Укравтодору Олександр Кубраков. Він повідомив про плани Укравтодору по будівництву доріг у 2021 році в рамках програми "Велике будівництво".

Так, планується до Дня незалежності відремонтувати по всій протяжності найголовнішу дорогу, яка з'єднує схід та захід України – трасу М-30 Стрий-Ізварине довжиною майже 1400 км.

Одним з ключових об’єктів у справі інфраструктурного єднання східних і західних кордонів України, на думку Олександра Кубракова, є мости у Запоріжжі.

«Запорізькі мости після добудови стануть важливою частиною Євразійського транспортного коридору. Новими мостами та дорогами підуть великі обсяги транзитних вантажів, а значить буде робота для водіїв-далекобійників, АЗС, придорожніх кафе, готелів, для тисяч наших земляків, що працюють у сфері логістики та обслуговування», - зазначив голова Укравтодору.

Також серед ключових проєктів на цей рік – завершення будівництва траси Р-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка у Дніпропетровській та Полтавській областях та початок робіт із зведення мостового переходу у Кременчуці.

Загалом у рамках "Великого будівництва" на 2021 рік планується оновити 4500 км доріг державного значення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора