Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

Рішення 7 сесії - 21 травня 2021 року

Дата: 24.05.2021 11:21
Кількість переглядів: 213

Фото без опису


Рішення 1

Про приведення державного акта на право приватної  власності на землю у відповідність до чинного  законодавства в  с.Благовіщенка, вул. Зоряна, 180, гр. Масловій Ю.М. 

(Завантажити)


Рішення 2

Про надання дозволу на проведення експертної  грошової оцінки земельної ділянки,  що підлягає продажу 

(Завантажити)


Рішення 3

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного  законодавства в  с.Подове, вул. Першотравнева, 9, гр. Лаврушину В.М.  

(Завантажити)


Рішення 4

Про приведення державного акта на право приватної  власності на землю у відповідність до чинного  законодавства в  с.Подове, вул. Першотравнева, 58, гр. Василенко В.Г. 

(Завантажити)


Рішення 5

Про надання    дозволу  на  складання технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) гр. Суховерхову О.В. 

(Завантажити)


Рішення 6

Про приведення державного акта на право приватної  власності на землю у відповідність до чинного  законодавства в  с.Цвіткове, вул. Горького, 19, гр. Зінов’євій Л.М. 

(Завантажити)


Рішення 7

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) та передачу її у спільну часткову власність громадянам Ашурковій С.В., Підвірній Н.М., за межами населеного пункту села Благовіщенка

(Завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора