Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

Рішення 9 сесії - 05.08.2021 року

Дата: 06.08.2021 13:57
Кількість переглядів: 163

Фото без опису


Рішення 1
Про затвердження назви проектів по капітальним ремонтам за кошти освітньої субвенції (залишки) 

(Завантажити)


Рішення 2
Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 
для передачі в оренду ТОВ “ОНУР Конструкціон Інтернешнл”

(Завантажити)


Рішення 3
Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в с.Благовіщенка, вул. Набережна, 8, гр. Петрашовій Я.Є.

(Завантажити)


Рішення 4
Про затвердження технічної документації та виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) гр. Шевченко Валентині Петрівні

(Завантажити)


Рішення 5
Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою земельної частки(паю) гр. Кожан А.І. за межами с.Благовіщенка

(Завантажити)


Рішення 6
Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с.Благовіщенка, вул. Зоряна, 198, гр. Плотніковій Л.О.

(Завантажити)


Рішення 7
Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в с.Благовіщенка, вул. Зоряна, 251, гр. Ящук В.В.

(Завантажити)


Рішення 8
Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с.Благовіщенка, вул. Шевченко, 88, гр. Ревенок О.В.

(Завантажити)


Рішення 9
Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с.Подове, вул. Фролова, 40, гр. Волуєвій Т.С.

(Завантажити)


Рішення 10
Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с.Новодніпровка, вул. Фурсенко, 171, гр. Першину А.М.

(Завантажити)


Рішення 11
Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с.Новодніпровка, вул. Фурсенко, 197, гр. Першину А.М.

(Завантажити)


Рішення 12
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється в с.Іванівка вул. Шевченко № 150, гр. Маркову В.П.

(Завантажити)


Рішення 13
Про  заяви  громадян

(Завантажити)


Рішення 14
Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с.Благовіщенка, вул. Кузнєцова, 113, гр. Плахіній Л.М.

(Завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора