Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

МЕШКАНЦІ КОМИШУВАСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ СТАДІОН ЄВРОПЕЙСЬКОГО РІВНЯ

Дата: 25.08.2021 09:29
Кількість переглядів: 1581


19 серпня голова облдержадміністрації Олександр Старух прийняв участь в урочистому відкритті центрального стадіону в смт. Комишуваха, реконструйованого за програмою Президента України «Велике будівництво»

Спортивний майданчик має спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає вимогам проведення змагань. Наразі Комишуваська громада готова приймати змагання з футболу різного рівня. Також на стадіони можна займатися баскетболом, волейболом, легкою атлетикою, кросфітом.

Сучасний європейського гатунку стадіон оснащений трибунами на 500 місць, великим 100м х 60м футбольним полем, біговими доріжками, майданчиками для волейболу та тренажерами, сучасними роздягальнями та душовими.

Новий спортивний об’єкт дасть можливість займатися спортом 13 тисячам  людей, які проживають у громаді.

Звертаючсь з вітальними словом до присутніх на відкритті сучасної спортивної арени, голова облдержадміністрації висловив сподівання, що вона слугуватиме не лише громаді, а й стане місцем змагань міжрайонного рівня і згодом явить запорізькому спорту майстрів шкіряного м'яча світового рівня.

  • В переддень 30-річчя Незалежності України ми майже кожного дня виїжджаємо на території та відкриваємо нові об’єкти, що будуються в рамках програми Президента «Велике будівництво». Це і дороги, і дитячі садочки, і нові сучасні відділення у медичних закладах. Всього близько півсотні  об'єктів до Дня Незалежності вже відкрито. Обласна влада намагатиметься зробити все для того, аби якість життя у невеликих громадах не відрізнялася від великих міст, - підкреслив Олександр Старух.

Після урочистостей голова облдержадміністрації разом з дітьми взяв участь у першій грі з футболу на новому стадіоні.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора