Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

Перемогти епідемію Ковід можливо тільки за допомогою вакцинації

Дата: 20.09.2021 14:01
Кількість переглядів: 909

Фото без опису


Перемогти епідемію Ковід можливо тільки за допомогою вакцинації

   В розпорядженні сімейних лікарів Енергодара є Пфайзер, Модерна, Астра-Зенека, Короновак. Всі ці вакцини показали хорошу ефективність. Сьогодні Україна отримала велику кількість Астра-Зенеки. У нас ця вакцина виробництва Нідерландів. Тому зараз ми використовуємо переважно Астра-Зенеку. Велика Британія привила своїх громадян цією вакциною і отримала дуже хороших результат.

   Не втрачайте час. Вакцинація рятує Ваше життя. Нище приводиться огляд по результатам вакцинації в деяких країнах світу.

   164млн американців повністю вакциновані-дані на початок серпня ;7101 ( 0.005%) були госпіталізовані; 1507(0.001%) померлих.Смертність від Ковіду в США 1.7% серед не вакцинованих. Скільки життів збережено? Нове дослідження, проведене Міністерством охорони здоров'я Індонезії, показало, що китайська вакцина Sinovac ефективно захищає людей у віці старше 60 років від симптомів COVID-19 та від смертності, викликаної цим захворюванням.

   Раніше повідомлялось, що вакцина Sinovac, також відома як CoronaVac, має коефіцієнт ефективності 65,3%. Індонезія розпочала свою масову програму вакцинації проти COVID-19 з використанням вакцини в середині січня. За даними міністерства, з 4 по 29 березня близько 40 000 чоловік, що належать до групи літніх людей, пройшли повну вакцинацію. Опублікований огляд, заснований на результатах майже 87 000 людей похилого віку в столиці країни Джакарті з березня по квітень, був зосереджений на тих, хто отримав першу та другу дози вакцини Sinovac й на тих, хто не проходив вакцинацію та не мав записів про позитивні ПЛР-тести.

   Дослідження показало, що дві вакцини Sinovac на 85 відсотків ефективні в запобіганні симптоматичного захворювання COVID-19, на 92 відсотки — проти госпіталізації та на 95 відсотків - проти смертності, викликаної цим захворюванням. Тим часом ефективність першої дози для запобігання симптоматичних захворювань серед літніх людей склала 35%. У травні міністерство опублікувало дослідження ефективності вакцини Sinovac для медичних працівників.

   Аналізуючи близько 128000 медичних працівників в період з січня по березень, огляд показав, що вакцина на 98 відсотків ефективна в зниженні числа смертей серед них через інфекцію COVID-19. 75% дорослого населення Великобританії повністю імунізовано. З урахуванням тих хто щеплений однократно вакциновано 86% Британців. Дельта пішов на спад, не викликавши значної госпіталізації та смертності. Успіх!

   Новини із країн Західної Європи та США підтверджують важливість щеплення. Під час спалаху пандемії, викликаної штамом «Дельта», рівень захворюваності серед вакцинованих вкрай низький. Вакцинація убезпечує від тяжкого перебігу хвороби і фактично виключає летальні випадки.

   За словами прем’єр-міністра Франції Жана Кастекса, за 20 липня у країні інфікувались 18 тис людей, з них 96% - невакциновані. Президент США Джо Байден повідомив, що серед 10 тис осіб, які померли від
Covid-19 останнім часом, 99,5% не були вакциновані.

   Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила про те, що епідеміологічна ситуація в країні почала стрімко погіршуватись. Штамп «Дельта» вже в Україні. Так, наприклад по Енергодару з 113 випадків захворювання на Ковід, тільки 5 вакциновані пацієнти. У всіх 5 вакцинованих пацієнтів Ковід протікає в легкій формі.

   Нещодавно СБУ виявило російську ботоферму, яка в соціальних мережах вела антивакцинальну пропаганду в Україні, використовуючи фейки та маніпуляції, з метою викинути Україну з цивілізаційного світового простору, та послабити через ріст захворюваності наших громадян. Таким чином епідемія Ковід сьогодні – це епідемія невакцинованих. Тому не гайте часу – не відкладайте вакцинацію. Щеплення – це не лише ваша
безпека, а й безпека ваших близьких із групи ризику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора