Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

Рішення 11 сесії - 30.09.2021 року

Дата: 01.10.2021 14:09
Кількість переглядів: 162

Фото без опису


Рішення 1

Про зміну назви Благовіщенської сільської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області та її виконавчих органів, назви Благовіщенської об'єднаної територіальної громади

(Завантажити)


Рішення 2

Про внесення доповнень до Положення "Про Службу у справах дітей виконавчого комітету Благовіщенської сільської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізбкої області", затвердженого рішенням сесії від 23.12.2020 №4

(Завантажити)


Рішення 3

Про затвердження документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання  земельних ділянок

(Завантажити)


Рішення 4

Про складання проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та подальшу передачу її в оренду

(Завантажити)


Рішення 5

Про приведення державного акта на право приватної  власності на землю у відповідність до чинного законодавства  в  с. Іванівка, вул. Широка, будинок 128, гр. Садович Л.І.

(Завантажити)


Рішення 6

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в с.Подове, вул. Фролова, 40, гр. Волуєвій Т.С.

(Завантажити)


Рішення 7

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с. Шляхове, вул. Берегова, будинок 35,  гр. Лутошкіну С.Ю.

(Завантажити)


Рішення 8

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с. Шляхове, вул. Берегова, будинок 7, гр. Доренському В.В.

(Завантажити)


Рішення 9

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с. Благовіщенська, вул. Володимирська, будинок 211, гр. Сипливчаку  А.О.

(Завантажити)


Рішення 10

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с. Новодніпровка, вул. Половкова, будинок 120,  гр. Потаповій  Ю.М.

(Завантажити)


Рішення 11

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с. Подове, вул. Першотравнева, будинок 29, гр. Лубенець А. Д.

(Завантажити)


Рішення 12

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с. Благовіщенка, вул. Миру, будинок 7, гр. Бєлоусову Д.І.

(Завантажити)


Рішення 13

Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в с.Благовіщенка, вул. Благовіщенка, 123, гр. Германенка В.А.

(Завантажити)


Рішення 14

Про затвердження проєкту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в с.Іванівка вул.Широка, 142, гр. Кольгі Т.І.

(Завантажити)


Рішення 15

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в с.Іванівка пров. Молдавський, 2а

(Завантажити)


Рішення 16

Про приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до чинного законодавства в  с. Новодніпровка, вул. Савушкіна, будинок 141, гр. Ричкову В.В.

(Завантажити)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора