Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

До уваги учасників АТО!!!

Дата: 14.01.2022 15:40
Кількість переглядів: 62

Фото без опису


До уваги учасників АТО!!!

 

   Підрозділ соціального захисту в м. Кам’янка - Дніпровська управління соціального захисту населення Василівської районної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2017 №432 «Про затвердження Порядку організації та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та постраждалих учасників Революції Гідності», кожний учасник антитерористичної операції , який має статус: особа з інвалідністю внаслідок війни, учасник бойових дій, учасник війни, член сім’ї загиблого(померлого) Ветерана війни, постраждалий учасник Революції Гідності, має можливість безкоштовно пройти навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації. Професійна реабілітація учасників АТО передбачає професійну підготовку, перепідготовку, отримання іншої спеціальності на основі здобутого раніше освітнього (освітньо-кваліфікаційного) рівня, підвищення кваліфікації та спеціалізації особи, спрямовані на здобуття та удосконалення професійних знань, умінь, та навичок, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

   Професійне навчання учасників АТО здійснюється за денною, вечірньою (змінною), очно-заочною, дистанційною, екстернатною формами навчання. Строк професійного навчання учасників АТО не може перевищувати 12 місяців.

 Є можливість пройти навчання в автошколі, та отримати спеціальність водія.

   Послуги з профнавчання надаються учаснику антитерористичної операції одноразово  в порядку черговості.

   Для отримання послуг з професійної адаптації необхідно звернутись до Підрозділу соціального захисту в м. Камянка-Дніпровська за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) та надати відповідні документи:

   копія індивідуальної програми реабілітації (для осіб з інвалідністю внаслідок війни);

   копія посвідчення, що підтверджує статус;

   копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або копія документа про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення

 

 Підрозділ соціального захисту населення знаходиться за адресою:           м. Кам’янка Дніпровська, вул. Центральна, 6, каб. № 4.                               Телефон для довідок (06138)23281.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора