Благовіщенська громада

Запорізька область, Василівський район

ДЕНЬ ГРОМАДИ!

Дата: 08.09.2023 09:37
Кількість переглядів: 87

 

Фото без опису


В другу суботу вересня відзначатиметься День Благовіщенської територіальної громади.

Шановні земляки!
14 вересня 2017 року, після проведених місцевих обговорень, шляхом добровільного об’єднання двох сільських рад Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області: Благовіщенської сільської ради (село Благовіщенка, село Шляхове) та Іванівської сільської ради (село Іванівка) була створена Благовіщенська територіальна громада, до якої у 2019 році приєдналися села Новодніпровської сільської ради.

! Розпорядженням начальника Благовіщенської сільської військової адміністрації Василівського району Запорізької області від 05 вересня №29 запроваджено День Благовіщенської територіальної громади – друга субота вересня, що відповідає даті створення нашої громади.

Благовіщенська сільська територіальна громада – молода громада, яка має свій економічний потенціал. Не дивлячись на важкі часи, День громади – це свято, яке єднає всіх жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожної громади є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Саме спільними зусиллями створюється неповторний образ громади, зберігається його історія та закладається майбутнє.

В страшні часи ординської навали ми всі як ніколи об’єднані навколо захисту Національного суверенітету та цілісності держави. Бо Україна в нас одна!
          На жаль, сьогодні ми не можемо зібратися всі разом, щоб належним чином відсвяткувати цю подію.
Та ми віримо: прийдуть часи, коли ми всі разом повернемося на рідну землю Благовіщенської громади, та не раз заспіваємо переможну пісню!
Підтримуємо один одного, підтримуємо нашу країну! Давайте будемо разом в цей момент. І так ми станемо ще сильнішими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора